Pages

Your Feedback

Tuesday 27 September 2011

Cumparatori in actiune

Este tare greu sa spunem daca trebuiesc vazute 5 sau 20 de case pana luam hotararea pe care o luam. Doamnele... cand ne luam pantofi... incercam mai multe pana ne vine una ca o manuse si in care ne simptim bine. Deci atata vreme, cat hotararea este luata dinainte, si anume DA doriti o casa, si nu va plimbati de dragul de a va plimba, casa care vi se pare cea mai potrivita, aceea va fi casa ''visurilor'' si puteti sa o luati cu incredere.

Nu o sa gasim niciodata casa care sa ne satisfaca 100% toate nevoile, altfel nu am mai baga sute si zeci de dolari in ea dupa achizitie, dar trebuie sa satisfaca nevoile cele mai importante.

Motivele de a cumpara o proprietate sunt multimple si depind de la o familie la alta. Cand a-ti luat aceasta hotarare, asezati-va la o masa rotunda si o cafea cu persoana de incredere cu care veti lucra si puneti pe hartie toate aceste motive. Nu va puteti imagina cat de mult ajuta la gasirea acelei proprietati sa cunoastem motivele. Odata acestea stabilite, si cu alte cerinte pe car le aveti, putem sa incepem vanatoarea cea mare. Sunt multi cumparatori pe piata, deci concureti, care mai mult ca sigur vor si ei ce este mai bun, la pretul cel mai bun. Dar si ce daca... E un proces greu zic eu, dar plin de peripetii, de bucurii, cateodata de mici esecuri, dar in final cand vine ziua mare si avem CHEIA in mana, sentimentul este nedescris. Inima ne sare ca acest omulet in imagine...



No comments:

Post a Comment