Pages

Your Feedback

Google+ Badge

Wednesday, 21 September 2011

Case in afara oraselor mari....

Probabil unii dintre noi deja am avut ocazia si poate ne gandim sa achizitionam o proprietate in afara oraselor mari... si anume fara prea multe servicii date de municipalitate. Aceste servicii sunt: apa, canalizare (cele mai importante), se deasemenea, electricitate, telefonie, internet etc.

Este o lista intreaga de intrebari la care trebuie sa avem raspunsuri inainte de a face o oferta, sau daca nu, sa faceti o oferta in asa fel incat sa cumprinda toate conditii de la A la Z, pentru protectia dumneavoastra.

Exemplu...

Casa se afla in padure pe un teren de 30.000 picioare patrate, nu are canalizare si apa de la municipalitate. Sistemul de canalizare privat trebuie golit si apoi verificat daca este conform cerintelor, reglementarilor municipiului respectiv. Putul de apa trebuie verificat, facand un test de apa, etc. Daca casa are semineu, trebuie verificat de cineva care va poate spune daca este conform, utilizabil, caci altfel asigurarea nu va asigura casa. Toate aceste si multe alte verificari se fac in afara inspectiei, si deobicei sunt contra cost. Dar sunt convinsa ca preferati sa cheltuiti cateva sute in plus, decat sa veti probeleme de cateva zeci de mii in plus, dupa cumparare.

Sunt multe de discutat pe aceasta tema. Tot ce va pot spune nu va jenati si sunati la 514-266-0419 si am sa incerc sa va dau raspunsurile sau sa va trimit la sursa une puteti sa aflati ceea ce aveti nevoie. Dealtfel, acesta este rolul nostru sa sfatuim cumparatorul, vanzatorul si sa facem intermedierea in asa fel incat partile sa fie multumite, DAR toate VERIFICARILE, nu uitati, sunt responsabilitatea dumneavostra.

Primesc la fel intrebari pe adresa mea de e-mail destinat pentru asa ceva: info.realimmo@gmail.com

No comments:

Post a Comment