Pages

Your Feedback

Google+ Badge

Wednesday, 24 August 2011

Romani din Montreal si imprejurimi

Indiferent ca suntem mai noi sau mai vechi pe aceste meleaguri, suntem acasa. Daca suntem acasa, avem probleme cotidiane de rezolvat. Familie, scoala, serviciu, casa, masa... si nu se opreste niciodata, ba dimpotriva o reluam in fiecare dimineata de la inceput. Si este bine, acest lucru ne tine in forta si cu dorinta de a ameliora mereu tot, si astfel progesam.

Dupa 14 ani de Montreal, Laval am invatat multe si mai este mult de invatat si progresat. Un domeniu in care incerc sa impartasesc opinii, experiente, probleme este domeniul imobiliar.

Ne intrebam mereu daca este bine sau nu sa facem acest pas si anume cumpararea unei prorietati, daca putem sa platim sau nu, daca, si daca, si daca... Este ingrijorator si in acelasi timp excitant acest proces. Lucrand in domeniu am dat de diverse experiente interesante si cu cateva mici exceptii, experiente foarte bune. Bucuria pe fetele noastre este mare cand facem asa un pas, indiferent ca ar fi prima, sau a doua proprietate. Am hotarat in acest blog sa impartasc realitati immobiliare, sa raspund la intrebari, sa va tin la curent cu tot ce se poate legat de acest domeniu. Orice interventie o consider extraordinara.

Pe maine...
Gabriela Jonas

No comments:

Post a Comment